Filmtip: De overgave (WIN 5 kaartjes & 5 boeken!)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een nieuwe Nederlandse film om naar uit te kijken: De Overgave. Dit is een erotische film die inhaakt op de Vijftig Tinten Grijs-trend. Kortom, het is seks en romantiek wat de klok slaat. Oeh la la, hoe ver ga jij in de liefde?

Wil je kaartjes winnen? Scroll dan naar beneden!

In de film komt een heuse topcast opdraven, met namen als Dave Mantel, Rick Engelkes, Sheena Tchai, Carly Wijs, Ellen ten Damme en Dave Roelvink. Het verhaal dat ze vertolken gaat over Eva (gespeeld door Sheena) die werkt in een café. Het is haar droom om zangeres te worden. Dan komt de beroemde acteur Tom (Rick Engelkes) voorbij, die vraagt of hij samen met haar de hoofdrol wil spelen in een film. Van die film is geen script, alleen het boek De Overgave van Floor. Tom vraag Eva om met hem kijken hoe ze samen de twee personages in het boek zouden kunnen gaan spelen. Dat is het begin van hun onstuimige relatie, waarbij ze steeds verder op zoek gaan naar hun eigen fantasie, verleiding en over hun grenzen gaan…

Win: 5 kaartjes en 5 boeken De Overgave!

Wil jij deze film zien en het boek lezen dat een hoofdrol speelt in De Overgave? Dan heb je mazzel, want wij geven 5x een pakketje met daarin een filmkaartje én het boek weg! Vul hieronder het winactieformulier om kans te maken.

De Overgave draait vanaf 21 augustus in de bioscoop. Deze winactie loopt t/m 20 augustus. Winnaars krijgen bericht per mail.