Win een beautypakket

Gezicht door Vrouwen redactie

We hebben een ideetje: iedereen stelt Vrouwen.nl in als zijn of haar startpagina. Op die manier heb je de meest bizarre nieuwtjes en vreemdste feitjes meteen voor je snufferd zodra je je browser opent. En er zit nog meer in voor jou: je kunt er namelijk ook nog een beautypakket mee winnen.

Dit moet je doen:
- Stel je startpagina in op Vrouwen.nl. Dit kun je doen in je huidige browser. Bij Firefox klik je rechts bovenin op de drie horizontale streepjes en klik je op 'opties'. Dan opent er een scherm waarbij je op 'algemeen' gaat staan. Waarschijnlijk is deze al automatisch geopend. Bij 'Startpagina' voer je www.vrouwen.nl in en dan klik je op ok. Zo makkelijk is het. Voor andere startpagina’s hebben we een hele makkelijke site gevonden waar alles op staat: Startpaginainstellen.nl.
- Vul het winactie-formulier in dat onderaan dit artikel staat.
- Zoek een manier om aan ons te bewijzen dat je je startpagina hebt ingesteld op www.vrouwen.nl; degene die dit op de meest unieke manier doet wint een beautypakket!

Daarin zit onder andere:

Amika Oil Treatment for the hair en Anatomicals Never Lose Your Cherry SPF 15 lip balm.


- Resurgence Starter Kit bestaande uit een dagcrème, cleansing cream, serum en een oogcrème.


Beauty UK French Manicure bestaande uit een lichtroze nagellak, een nagellak voor de witte tip en een top coat en Collistar Face Magic Drops voor een zongebronsde huidskleur.


LookX lip & blush stick