Dagboek van actrice Mounira Mansour (VI)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira's Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

Ik post op Schiphol mijn blog How to take a selfie en vlieg daarna naar Bordeau om deel te nemen aan Fort Boyard in het mode team. Ik vind het verschrikkelijk om Noah achter te laten, maar hij heeft het super met z'n vader en z'n oma’s. Nu ben ik even geen mama meer, maar Mounira. Wie is dat ook weer, Mounira zonder Noah? Haha!


Voordat de opnames beginnen maken we de persfoto’s. Ik zit in team fashion samen met Janice (Shownieuws) Kim Feenstra (model) en Chelina (model/dj). Ik ben zooo blij met dit team! Dit wordt lachen gieren brullen en onze strategie is: Winnen! Maar of dat zal lukken moeten we nog maar even afwachten.


Het is super gezellig in Bordeau. Wij zijn druk bezig met de opnames op het Fort (in the middle of the freaking SEA!!) en tussendoor maken we selfies. Hier met mijn team, maar ook met Ymke Wierenga, Kee Huidekoper en Ayren. Daar ik een geheimhoudingscontract heb moeten tekenen, kan ik helaas niet nog meer foto’s laten zien. Anders zou je bepaalde informatie eruit kunnen opmaken en dat is dus beroepsgeheim… Don’t worry, op mijn blog staan elke dag posts dus je kunt denk ik echt niet opmaken tot hoever we zijn gekomen!


En dan ben je weer thuis back to real life. Even lekker koken met behulp van een online recept.


Het is Fashion Week! Even en fotootje voor de al bekende Mercedes-Benz Fashion Week wall.


Ik ben in totaal naar die 3 shows geweest op verschillende dagen. Altijd leuk om even te chillen met mijn fashion mates.


Ik wenste iedereen die er aan mee heeft gedaan een fijn suikerfeest toe.


Eerlijk is eerlijk, als blogger heb je wel een lekker leventje hoor. Je wordt overal voor uitgenodigd en krijgt zoveel producten dat je bijna een kantoor erbij moet nemen om alles op te slaan. Nu even een foto maken op een eventje met mijn Amsterdam Hustle team. #mijnTabS

Vandaag komt de Victoria Backham blog online. Deze vrouw heeft een mooie klassieke kledingstijl. Toen de styliste deze look voorstelde moest ik wel even slikken!


Ik ben zo gefascineerd door grote billen dat ik besluit er een blog over te schrijven. Hoe krijg je zulke grote billen als Kim Kardashian?


Vandaag ga ik even langs Cheyen, Yes-R en Yessin. Wat staat die Amsterdam Hustle jas hem goed he? Wat een mooi zoontje met al even knappe en vooral lieve ouders.


De postbode belt aan en ik krijg een heerlijk verwen pakket van DR Hauschka! #LifeIsGood



En dan sluit ik deze maand helaas af met een niet zo happy blog. Ik geef negatieve mensen in principe nooit aandacht. Maar Umar Ebru scheert alle Marokkanen over 1 kam en dat kan echt niet anno 2014. Ik ben zelf geen Marokkaan, maar wij tolereren geen discriminatie in de Mansion.

Tot volgende maand!