Shoot: accessoires en kleding van Iwantthatmusthave.nl

Mode & trends door Vrouwen redactie

Niks te dragen? Hangt er weer niks leuks in je kast? Dan kun je dat nu oplossen. IWantThatMusthave.nl is dé webshop waar je je hele outfit bij elkaar kan shoppen. Ze hebben de hipste kleding en accessoires, en de webshop wordt steeds weer aangevuld met de nieuwste modetrends. Zo kun je er elke keer weer met de mode van het seizoen meegaan! De oplettende lezer heeft de shop al vaker voorbij zien komen, want we zijn fan van de uitgebreide collectie en fijne prijzen. Je kunt gemakkelijk vanuit huis bestellen, maar moet er wel altijd snel bij zijn; voordat je het weet is een item uitverkocht!

Pssst: omdat IWantThatMusthave 2 jaar bestaat geven ze een Vespa weg! Winnen? Like IWantThatMusthave op Facebook en doe mee!

Armbanden: Bracelet of love en Zilver Spike
Prijs: €29,95 (beiden inmiddels uitverkocht - sorry girls!)


Claartje draagt twee armbanden. De armbanden kun je makkelijk combineren met verschillende kledingstylen omdat ze zilver gekleurd zijn. Draag het met een aantal andere armbanden om je look nog stoerder te maken. Beide zilverkleurige armbanden zijn helaas uitverkocht, maar je kunt nog wel andere populaire modellen kopen. De zilveren Double cross bracelet en Open cross bracelet doen het ook heel goed samen. Wees er snel bij want die zijn nu in de sale voor €9,95 per stuk.


Tas: Perfect look a like B…
Prijs: €89,95


Mariëlle creëert met deze tas een zakelijke maar trendy look. Binnenkort beginnen de scholen weer en deze tas zou echt bij je schooloutfit staan, maar kan ook prima mee naar kantoor zoals Mariëlle hier doet. Hij is lekker groot van binnen dus je kunt er alles in meeslepen wat je nodig hebt. De tas is gemaakt van prachtig glad leer en is van goede kwaliteit. Shop 'm in verschillende kleuren op iwantthatmusthave.nl.


Horloge: Summer watch
Prijs: €24,95
T-shirt: Cut out shirt
Prijs: €9,95


Afsana draagt hier een stoer Cut out shirt in het zwart. De voorkant is helemaal zwart en in de achterkant zitten gaten in de vorm van een schedel. Je kunt eronder een wit topje dragen zoals Afsana heeft gedaan, om de cut out extra te benadrukken. Ook leuk om te dragen tijdens het stappen. Ook hebben? Je kunt het t-shirt nu nog in de kleur lila bestellen in de webshop van iwantthatmusthave.nl.

Happy shopping!

Foto's gemaakt door Marijndewit.