6 Wekkers die je nú wilt hebben

Wonen door Vrouwen redactie

Sommige wekkers heb je liever niet naast je bed staan, want opstaan in de morgen is überhaupt al zo’n opgave. Met deze wekkers sta je stralend op en ben je gegarandeerd klaar voor een nieuwe dag.

De ring
Schuif deze ring om je vinger, en wordt wakker van vibraties in plaats van geluid. Al een heel voordeel op zich. Wil je het liefst nog even snoozen? Schud dan met je hand. Hoe vaker je snoozed, hoe meer je moet bewegen om de wekker weer uit te zetten.


Wakker worden met bacon
Deze schattige wekker in varkentjes-vorm maakt je niet alleen wakker met de geur van versgebakken bacon, het bakt de bacon ook echt voor je. Je stopt de avond van tevoren de bevroren bacon in de wekker en vlak voor je moet opstaan begint de wekker te bakken. Hmmm…


Het zonnestraaltje
Meer fan van natuurlijk wakker worden? Dan is deze wekker echt iets voor jou. Het concept is hetzelfde als de bekende ‘wake up light’ die begint te gloeien voor je wakker wordt, alleen zijn het in dit geval je kussen en deken die stralen. Door het licht word je innerlijke klok geactiveerd en denkt je lichaam dat de zon al schijnt. Wij vinden het er vooral heel erg cool uitzien.

De mat
Lukt snoozen erg goed maar werkelijk opstaan iets minder, gebruik dan deze wekker. Omdat je letterlijk op moet staan om hem uit te zetten ben je je bed snel uit. Bijkomend voordeel: warme voeten, je staat immers op een matje.

De dance-off
Deze wekker brengt ons terug in de tijd, toen we als jong meisje stonden te springen op een dansmat. Het alarm zet je uit door met je vingers de knoppen in te drukken op de maat van de muziek.

Een vibrerend kussen
Deze wekker is vooral handig wanneer je je kamer deelt of dunne muren hebt. De clip op je kussen vibreert tot je wakker wordt. De wekker zet je uit door de clip van je kussen te halen en terug te zetten op de wekker. Geen schrille alarmklokken meer die anderen wakker maken.

Bron,bron