8 Wekkers die je niet wil hebben - behalve die ene die koffie zet dan

Wonen door Vrouwen redactie

Meteen opstaan als de wekker gaat is heel erg moeilijk. Fijner is het om op snooze te drukken en je nog een keer om te draaien. Het opstaan probleem is zo algemeen dat bedrijven de gekste ontwerpen voor wekkers gemaakt hebben. Van een vliegtuigje tot een handgranaat, het bestaat allemaal. Leuk bedacht, maar van de meeste wekkers wordt je niet bepaald vrolijk wakker.

Een bal om weg te gooien

Deze wekker stopt pas met afgaan tot je hem tegen de muur gegooid hebt. Klinkt leuk toch? Tot je een breekbaar beeldje, je tv of een raam kapot gooit. Misschien toch niet zo leuk.


De donatie wekker

Omdat deze wekker verbonden is aan het wifi en je bankrekening, zal hij elke keer dat je op snooze drukt een beetje van je geld doneren aan een goed doel. Daar gaat de spaarrekening... Wel effectief, waarschijnlijk!


Beledigingen slingeren om je oren

Deze wekker zal je net zo lang beledigen en tegen je schelden tot dat je je bed uit komt. Er zitten tien zinnen op die elke keer herhaald worden. Daar word je pas chagrijnig van!


De granaat

De granaat is bedoeld om anderen wakker te maken. Trek de pin eruit en gooi het de kamer met slapende vrienden in. Binnen 20 seconden zal de granaat ontploffen. Leuk als je zelf mag gooien, niet zo leuk als je broertje hem te pakken heeft. Een boem om 6 uur ‘s ochtends is dan plots niet grappig meer.


De papieren kubus

Het is letterlijk een papieren kubus en gaat pas uit wanneer je het papier verkreukelt tot een bal. Heel gaaf bedacht, maar je kan dus wel elke dag je wekker weggooien.


De helikopter

Deze helikopter vliegt weg wanneer je alarm aangaat. Je raad het al, het alarm gaat pas weer uit wanneer de helicopter op zijn plek staat. Stel je eens voor dat de heli achter je kast beland is...


Nooit meer snoozen

Deze wekker is echt een killer. Wanneer het tijd is om op te staan komt er een hoog piepgeluid uit en is het de bedoeling dat hij uitgezet wordt door 1 ½ minuut lang te draaien aan de band om de wekker. Overdag is dat al een hele opgave, laat staan om half zeven ‘s ochtends.


De geur van verse koffie in de morgen

Deze wekker is ideaal voor mensen die de dag niet willen starten zonder een vers kopje koffie. Wanneer het tijd is om op te staan hoor je het geluid van een druppelend koffiezet apparaat samen met de odeur van een verse kop koffie. Hmm... Het enige nadeel is dat hij niet echt koffie zet, misschien dat die optie nog toegevoegd moet worden.


Bron,bron,bron,bron