Unboxing Beautybox editie augustus

Gezicht door Vrouwen redactie

Deze maand was de Beautybox extra bijzonder. Het is een eenmalige unieke editie in samenwerking met Cosmania (web)winkels, die exclusieve merken hebben die normaal niet in Nederland te verkrijgen zijn. De box is gevuld met (bijna) allemaal full size producten. Ben je na het uitproberen van de producten helemaal om, dan zit er ook nog eens een bon bij van 15% korting op alles bij Cosmania. Whiehoe!

Enzyme Revitalizing Mask € 7,50
Dit masker van het merk Mario Badescu hydrateert en revitaliseert de doffe huid. Erg fijn voor de winterse maanden die voor de deur staan. Het resultaat is een frisse en stralende teint.

Hand+Elbow+Foot cream € 8,00 (full size)
Omdat deze crème voor handen, ellebogen en voeten geschikt is hoef je nog maar één tube mee te nemen in je tas. De luchtige crème van Human+Kind hydrateert en wordt snel door de huid opgenomen met als gevolg dat je huid herstelt is en beschermd.

Essential Travel Kit € 18,00 (full size)
Zoals de naam al doet vermoeden is de set van John Masters Organics bestsellers handig om mee te nemen op reis. Het biedt de complete verzorging voor haar en lichaam en bevat een shampoo, body wash, body milk en conditioner.

Lipstick Berry Collection € 12,00 (full size)
Een primeur voor het Poolse merk Inglot in deze Beautybox! De lipsticks van de Berry Collection zijn namelijk pas in september verkrijgbaar. Voordelen van de lipstick zijn dat ze vochtingbrengend zijn en beschermen. Ook zijn ze vrij van parabenen.

Shower Gel € 4,50
De showergel van Korres kan je gebruiken als powersplash, heerlijke ontspanning of als subtiel geurende oppepper. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Deep Sleep Pillow Spray € 3,00
Dit slaapmiddel van This Works is het bestverkochte ‘natuurlijke slaapmiddel’. Het zit vol essentiële oliën en ideaal voor mensen die moeilijk in slaap kunnen komen.

Lippy Cow- Natural Lip balm € 8,00 (full size)
Verzachtend, kalmerend en voedend voor soepele en zachte lippen. Mooie lippen met de natuurlijke lippenbalsem van Cowshead.

Enthousiast geworden over de producten? Meer informatie vind je op Beautybox.nl.