Gekke dingen die verboden zijn op scholen in de VS

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De middelbare school is een leuke, maar niet altijd even makkelijke tijd. Leraren en besturen maken het allemaal (meestal onbedoeld) nog een stukje lastiger. Vooral als ze dit sort regels gaan invoeren:

Studenten in Pensylvania mogen geen Uggs dragen naar school, omdat ze daar hun telefoon in zouden kunnen verbergen.

Een school in Danvers heeft het word ‘Meep’ verboden omdat de studenten dat te vaak zouden gebruiken. Het woord is afkomstig van Beaker uit ‘The muppet show’.

Op scholen in New York is het verboden om cakejes te verkopen omdat het de suikerinname van studenten teveel zou bevorderen.

Op sommige scholen in Engeland wordt het niet gewaardeerd om beste vrienden met iemand te zijn. Dit zou zielig zijn voor de kinderen die geen vrienden hebben.

In Australië en Engeland hebben veel scholen hun rode inkt voor groene vervangen. Dit zou een minder agressieve kleur zijn.

In Washington hebben sommige scholen alle vormen van sporten en beweging verboden. Een spelletje tikkertje kan immers al vele verwondingen veroorzaken.

In Schotland hebben sommige scholen het maken van vaderdagcadeautjes afgeschaft voor de kinderen die geen vader meer hebben. Een mooi gebaar, behalve dat ze wel gewoon aan moederdag doen.

Leraren in Milwaukee hebben sinds kort geen Viagra meer in hun verzekeringspakket zitten. Die heeft de school er sinds kort uit gehaald.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron