Shoppen met korting in Alkmaar, de stad van fashion en kaas

Mode & trends door Vrouwen redactie

Wanneer we plannen maken voor een dagje shoppen kiezen we snel voor weer dezelfde stad. Je weet al dat het leuk is en welke gave winkels er zijn. Een keer kiezen voor een stad waar je nog nooit geweest bent biedt ook veel voordelen. Je kan sightseeing combineren met het ontdekken van nieuwe gave winkels en de plaatselijke restaurantjes en café's afgaan onder het mom 'hier is de wijn misschien wel nog lekkerder'. Natuurlijk kun je dat op eigen houtje doen, en terecht! Maar, je kunt er ook voor kiezen om een keer mee te gaan met een Shopping Experience van Ladytalk. Op die manier ontdek je een nieuwe stad en kun je gebruik maken van veel voordeel, leuks en lekkers bij een groot aantal winkels.

Shopping Experience
Iedere Shopping Experience duurt twee dagen. Tijdens twee specifieke data zijn we in één stad. Hier wordt iedereen ontvangen op een leuke locatie met een lekker kopje koffie of thee en een gebakje. Alle shoppers krijgen een shopgids en een mooie roze shopper. In de shopgids staat een leuke route met winkels die je niet mag missen. Want, bij die winkels zijn er, speciaal en alleen voor de Ladytalk shoppers, unieke acties. Denk daarbij aan extra kortingen, leuke cadeautjes, hapjes en drankjes en nog veel meer. Ook kun je gebruik maken van visagie en wordt er kleur- en stylingadvies gegeven. Als afsluiting van de shopdag staat er uiteraard nog een lekker drankje en wat hapjes klaar. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je je dag indeelt. Een heerlijke verwendag dus.

Alkmaar – stad van fashion en kaas
Op 26 en 27 september staat Alkmaar op het programma. Niet alleen een kaasstad, maar zeker ook een fashion stad en bovendien ook nog eens verkozen tot de tweede winkelstad van Nederland. LET OP: Op 27 september vindt ook de Shopping night plaats; alle winkels zijn dan tot maar liefst 23:00 uur open! Extra lang genieten dus! In de kleine straatjes van het oude centrum vind je diverse boetiekjes en restaurants waar je geweest móet zijn. Verder heeft Alkmaar mooie grachten, waar je een leuke rondvaart doorheen kunt maken.

Ontdek het met korting!
Via Vrouwen.nl kun je nu met korting deelnemen aan de Shopping Experience in Alkmaar. Ontvang direct 15% korting bij het bestellen van jouw ticket en beleef Alkmaar tijdens de shoppingdagen op 26 en 27 september. Wat moet je doen:
1. Ga naar de Shopping Experience Alkmaar op de site van Ladytalk
2. Bestel je kaarten
3. Voer de kortingscode in: VROUWENLT
4. Reken af

Geniet van een heerlijke dag met de voor jou uitgestippelde shoproute met leuke verrassingen en maak van je shopdag een beleving!