3 Minst sexy huishoudproducten + Win: porseleinen serviesset Villeroy & Boch met een voorraad Finish Power & Pure vaatwastabletten!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Huishoudelijke benodigdheden inslaan is voor sommige vrouwen een heerlijk uitstapje, voor andere vrouwen een crime. Hoe je er ook tegenover staat, sommige zaken op je boodschappenlijstje zijn gewoon niet echt sexy. En stiekem geef je er nog verdraaid veel geld aan uit ook. Een top 3!

Grrr, ware geldverslinders, die huishoudelijke uitgaven...


1. Wasverzachter
Je koopt ze alleen als ze in de bonus zijn, dus hebt altijd een kar vól met wasverzachter als je bij de kassa aankomt. Alsof je de was moet doen voor een volledig weeshuis. En de rest van de buurt. Probeer dat maar eens nonchalant de supermarkt uit te tillen...


2. Tandenstokers
Yep, je hebt ze echt nodig, vraag maar aan je tandarts. Maar welke variant is in hemelsnaam de beste? Ze zijn allemaal ultradun, allemaal van hout, allemaal ongeveer dezelfde prijscategorie… Dan maar lekker nonchy in je mondhoek hangen, net als Ryan doet.


3. Vaatwastabletten
Het is dat je ze echt nodig hebt, maar anders… Het meest sexy aan een vaatwastablet is dat de ene zoveel schoner - letterlijk en figuurlijk - is dan de ander. Je staat er namelijk misschien niet bij stil, maar in vaatwastabletten zitten bijzonder veel chemicaliën. Veel mensen denken - onterecht - dat dat nodig is om een vieze vaat volledig schoon te krijgen. Onzin! Finish Power & Pure vaatwastabletten bevatten minder chemicaliën dan andere vaatwasmiddelen, zonder dat dit ten koste gaat van de schoonmaakresultaten.


Win: porseleinen serviesset van Villeroy & Boch met een voorraad Finish Power & Pure vaatwastabletten

Omdat vaatwastabletten dus niet heel erg sexy zijn om te kopen, geven wij ze weg! Maar we zijn wel zo vriendelijk om er ook een luxe porseleinen Villeroy & Boch serviesset bij te doen. Niet verkeerd, toch?