Erotische Ontdekker Anouk (XIII)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft van alles in de slaapkamer en vertelt op Vrouwen.nl elke maand over haar avonturen.

Ja dames, voor we het weten vliegt de zomer weer voorbij en gaan we de bikini's en shorts langzaam weer inruilen voor langere broeken en shirtjes. De vakanties zijn weer voorbij en het gewone leven laat weer van zich horen. Of ik dat verschil goed merk? Nee, niet echt. Ik heb geen vakantie gehad, heb genoeg in mijn bikini gelopen maar ben geen steek bruiner geworden, heb veel wisselende dingen aan mijn hoofd gehad en heb weinig tijd gehad om te schrijven. Ja hoor, voor mij is alles gewoon hetzelfde gebleven als voor de zomer. Behalve dat ik inderdaad officieel geen single meer ben en dat ik ook langzaam aan weer de kans krijg om een artikel te schrijven.

Zo ook mijn artikel hier bij Vrouwen.nl dus. Het is even geleden, maar ik hoef niet zo heel lang na te denken over wat ik de vorige keer allemaal verteld heb. Ik heb daarna nog wel meer dingen meegemaakt, maar heb niet overal een artikel over geschreven. Om te beginnen heb ik een artikel geschreven over Durex condooms. Ik schrijf natuurlijk altijd over mijn seksleven en over swingen enzo, maar bedacht me dat ik niet altijd beschrijf dat er gebruik wordt gemaakt van condooms, en welke condooms ik dan gebruik. Daarom besloot ik om een review te schrijven van een box condooms van Durex. Misschien leuk om te lezen, maar misschien ook wel handig!

Daarna heb ik een artikel geschreven over een dag samen met mijn vriend, lekker naar een pretpark en het vervolg... Ik moet nog steeds lachen als ik eraan denk. Ik had hem al een aantal keer verteld over verschillende dingen die ik gedaan had en dat ik het spanning opzoeken altijd wel erg leuk vind. Nu kan dat natuurlijk altijd, spanning opzoeken. Ik moet wel zeggen, tot op zekere hoogte hoor! Uhm.. nou ja... mijn eerste actie was wel op hoogte dus dat is een leuke woordspeling. Nu denk je vast, Anouk ik volg je niet meer, waar heb je het over? Nou, als je mijn artikel leest dan zal je het wel begrijpen. Al met al was dat een leuke dag!

Tussen alle bezigheden door werd mijn partner inmiddels toch ook wel steeds meer nieuwsgierig naar het swingen en alles daarom heen. We kregen er steeds meer gesprekken over en hij gaf te kennen dat het hem wel erg geil leek. Alleen al dat er naar ons gekeken kon worden als we bezig waren vond hij leuk, dus we hadden het nog niet eens zo zeer over de mogelijkheid van een vrouw erbij. Na alle twijfels die ik in mijn vorige artikel heb beschreven hakte ik toch de knoop door. We gingen het proberen. Om te kijken hoe ik het zou vinden met hem, hoe hij alles ervaart en of we het beide na een eerste keer nog eens zouden willen. We besloten naar een parenclub te gaan. Nu was dat voor mij natuurlijk ook nog nieuw dus ik had verwacht dat ik heel zenuwachtig zou zijn. Eigenlijk viel dit nog best mee; zelfs toen we doorkregen dat het een themafeest was werd ik niet echt nerveus. Ik won wat informatie in en daarnaast regelde ik dat onze kleding voldeed aan de dresscode. Ik was er klaar voor!

De avond zelf werd ik wel wat zenuwachtig maar toen ik hem zag voelde ik me ontspannen. Voor hem moest het allemaal nog veel spannender zijn dan dat het voor mij was. Ik had voor mezelf besloten om me volledig op hem te richten. Ik zou niet gaan flirten, niet gaan spelen en geen aandacht gaan eisen van anderen. Ik was daar met hem en wilde alles in de gaten kunnen houden. Leren wat hij wel en niet fijn vond en daar ook op in kunnen spelen. Ja dames, zoals jullie lezen had ik niet zoveel oog voor de andere mensen om ons heen. Achteraf misschien jammer, maar eigenlijk vind ik het toch niet zo heel erg. Ik heb een leuke avond gehad en kunnen ervaren hoe het er aan toe gaat in een club, en hij heeft zijn eerste swingervaring gehad. Wil je mijn artikel hierover lezen? Kijk dan hier.

Al met al was het een rustige maand wat betreft schrijven, maar erg druk met andere dingen. Mochten jullie zo oplettend zijn en merken dat mijn haar niet hetzelfde is op alle foto's - dat klopt. Ik heb laatst ook een kapper opgezocht. Wat vinden jullie; staat het me? Voor komende maand ben ik trouwens alweer met een aantal dingen bezig waar ik over ga schrijven. Wil jij al eerder weten wat ik allemaal uitspook? Schrijf je dan eens in voor mijn nieuwsbrief, zo blijf je anoniem op de hoogte van mijn laatste artikelen. Maar je kunt natuurlijk ook een maandje wachten en volgende maand mijn nieuwe artikel hier bij Vrouwen.nl lezen!

Xxx Anouk