De hoogste hakken ooit gemaakt

Mode & trends door Vrouwen redactie

Hoog, hoger, hoogst. Waar wij al staan te wiebelen wanneer een hak hoger wordt dan 8 cm, ontwerpen designers gewoon lekker door. Dat in de jaren 90 de platform schoenen hoog waren wisten we wel, maar een platform van 50 centimeter gaat wel heel erg hard de hoogte in. Maar niet alleen plateaus kunnen hoog, ook andere hakken kunnen flink verlengd worden. Zou jij het kunnen, lopen op hakken van 40 centimeter?


Kronier Creations platform boots – 30 cm

Deze schoenen zijn ontworpen door Kronier Creations en de hoogte verschilt per klant. Wil je dus hoger dan 30 centimeter, dan is dat geen enkel probleem. Naast deze glimmend zwarte variant is er ook nog een alien inspired collectie.


Alexander McQueen Fall 2009 platform boots – 30 cm

Deze hakken met platform aan de voorkant zijn best mooi! Jammer dat ze 30 centimeter hoog zijn. Heidi Klum droeg deze schoenen voor een shoot in de Duitse Vogue.


Mihai Albu triple stacked wedges – 30 cm

Deze erg ingewikkelde schoenen zijn ook weer 30 centimeter hoog. Uit dezelfde collectie zijn ook de ‘double booties’: de groene gespiegelde schoenen. Het is geen spiegelbeeld; er staan echt twee paar schoenen bovenop elkaar.


LadyBWear lace-up platform shoes – 40 cm

Deze schoenen zijn één van de recordhouders van de hoogste schoenen die daadwerkelijk verkocht werden. Oefenen is wel nodig, want deze rode killerheels zijn 40 centimeter hoog.


James Syiemiong platform boots – 50 cm

Deze 50 centimeter hoge platform schoenen zijn ook gewoon te koop. Let wel op: elk ongeluk met de schoenen aan is op eigen risico. Daar heeft de ontwerper wel even voor gezorgd.

Bron