Russische miljonair verkoopt haar auto met Swarovski kristallen om hondenasiel te redden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een brand veroorzaakte een echte ramp in het Manchester dog’s home afgelopen week. 60 Honden uit het asiel hebben de brand niet overleefd en meer dan 150 honden hebben geen onderdak meer. Dat de honden op straat staan raakte de Russische miljonair Daria Radionova in haar hart, daarom verkoopt ze haar Mercedes die beplakt is met een miljoen Swarovski kristallen.

Een paar weken geleden verscheen Daria in het nieuws met haar nieuwe auto. De Mercedes ter waarde van 32.000 euro is beplakt met stenen ter waarde van 25.000 euro. Een team, overgevlogen uit Rusland, heeft er twee maanden lang twaalf uur per dag aan gewerkt, want de steentjes moesten met de hand geplakt worden.

Daria gaat nu haar juweeltje verkopen en schenkt het geld aan de arme puppy’s. Nu is de vraag: waarom zou je je auto verkopen als je toch miljonair bent? Ze heeft vast genoeg geld om een gewone schenking te doen. Wij gokken dat ze het doet voor de aandacht, of misschien is ze haar auto nu alweer zat. Hoe dan ook, er gaan een heleboel hondjes mee gered worden en daar gaat het natuurlijk om!

Bron