Koppel geeft $30.000 uit voor trio met eigen sekspoppen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Stel: je krijgt een vriend, het is romantisch, jullie zijn verliefd, en dan laat hij zijn drie sekspoppen zien die in de kelder staan. Voor Shawna Bigelow was het wel even schrikken, maar ze kon de hobby van haar vriend accepteren. Nu hebben ze trio’s met de poppen.

De vriend van Shawna, Dave Hockey dacht dat hij nooit een vriendin zou krijgen. Hij had zich ingeschreven op datingssites, maar de meeste vrouwen waren niet zo gecharmeerd van zijn passie voor sekspoppen. Saillant detail is dat Dave in 2011 ook al in het nieuws kwam. Toen werd gemeld dat hij in plaats van zijn vrouw, liever een sekspop mee op vakantie nam. In dat artikel werd gezegd dat hij 14 sekspoppen in zijn bezit had. Schijnbaar heeft hij in de afgelopen jaren zijn vrouw en een aantal poppen gedumpt, want nu zegt Dave maar 3 poppen te bezitten. Oh, en heeft geen vrouw meer, maar dus een nieuwe vriendin.

De meeste vrouwen accepteerden Dave’s hobby dus niet, maar daar kwam verandering in toen hij Shawna ontmoette. Behalve zijn poppen accepteren, deed ze ook hun pruiken op tijdens de seks en nodigde ze Dave uit om de poppen mee te nemen naar de slaapkamer. Nu heeft het stel regelmatig trio’s met de poppen, al speelt jaloezie toch nog een rol.

Shawna is wel eens jaloers op het volgens haar perfecte lichaam van de poppen, maar dat verdween al snel weer nu ze haar eigen mannelijke sekspop heeft. Pop Terry, inclusief drie verschillende penissen, is helemaal van haar. Het koppel spreekt openlijk over hun bedavonturen met de poppen omdat ze willen laten zien dat niet iedereen er traditionele bedmanieren op nahoudt.

Bron, bron, bron