Problemen die vrouwen met dikke borsten herkennen

Vrije tijd door Mariëlle

Grote borsten zijn best een ding. Al willen mannen het niet altijd geloven, het hebben van grote borsten is niet altijd een pretje. Bikini's kopen zijn een hell en beha's idem dito. En probeer maar eens een boven- en onderstuk te vinden die bij elkaar passen. Dat is geen doen. Vrouwen met grote borsten hebben een zwaarrr leven.

Een beha zou steun moeten bieden en doet dat ook, maar het is tegelijkertijd ook knetter verstikkend. Waarom is een beha voor de mensen die het het meeste nodig hebben het minst gemakkelijk? En waarom zijn beha's vanaf cup E meestal alleen in huidskleur, zwart en wit te krijgen?

Je wilt ook gewoon op je buik kunnen slapen. Dat schijnt heel fijn te zijn namelijk -weet je van horen zeggen-. Met flinke jetsers is dit onmogelijk, tenzij je als een soort van schans de nacht wil doorbrengen en je de volgende dag de hele dag geconfronteerd wil worden met ontzettende rugpijn (au).

En losse shirtjes? Dacht het niet, dan word je zo'n vierkantje. Strakke shirtjes? Eigenlijk ook een slecht idee. Verdorie...

En je wilt ook wel eens LEKKER op je zij slapen. En je armen dan nog ergens kwijt kunnen. Alleen op je rug slapen is ook zo eenzijdig.

Slapen en/of lekker liggen is sowieso best een opgave. Stel je eens voor dat je met vijf kilo vet op je borst slaapt. Niet voor te stellen hè?

Strakke jasjes passen nooit, wat je kledingmaat ook is.

Er gaat geen ochtend voorbij dat je wakker wordt zonder een zere rug. Massage please!

Hoe verschrikkelijk is het dat wanneer je te veel hebt gegeten, je dan niet even op je buik kunt liggen om je beter te voelen.

Strapless, one size fits all, crop tops, tops met een open rug... not for you girl.

Rennen, dat is onmogelijk. Het ziet er niet uit en au, het doet nog pijn ook.

Als je gaat sporten zijn die dingen niet in toom te houden, ze stuiteren alle kanten op. En dan stap je van de hometrainer af met een tepel in je nek. Bij wijze van spreken dan.

Boob sweat. We feel you.

Bron, bron, bron, bron