5 ultieme vetverbranding workouts voor een fit en sexy lichaam

Lichaam door Vrouwen redactie

Dat de zomer voorbij is betekent niet dat we niet meer lekker kunnen sporten. Bewegen is hartstikke goed voor je, en we dromen stiekem allemaal wel van een strakke buik en ronde billen à la Kim Kardashian. Onderstaande workouts brengen je een stukje dichterbij dat doel, want het zijn echte vet verbranders en spierversterkers. 5 ultieme body workouts op een rij:

Deze workout duurt vijf minuten, maar is verre van makkelijk. Door deze oefeningen te doen train je verschillende spiergroepen in je lichaam (benen, buik, rug en schouders) en spijker je je conditie ook nog eens bij. Weet je dit vol te houden, dan creëer je een echte killer body.

Voor een strakke kont en strakke bovenbenen is deze workout helemaal geschikt. De workout duurt iets langer dan tien minuten en focust zich op de billen. Of we ook echt Kim’s billen krijgen is maar de vraag, maar een strakke en sexy kont krijg je er zeker van.

Ook deze workout duurt tien minuten, maar deze focust zich op de buik. Hou dit vol en een sixpack (die op je buik en niet die van de Appie) is gegarandeerd.

Deze oefeningen focussen zich vooral op het wegwerken van de muffin top (beter bekend als love handles), maar een strakke buik is zeker ook gegarandeerd.

Deze workout om vet te verbranden zal je de eerste dagen zeker voelen in je benen.

Wij dromen al van een strak buikje, ronde billen en krachtige benen en zullen deze workouts zeker proberen. Let wel op: een warming up en cooling down zijn heel belangrijk voor je spieren, doe die altijd. Op naar de sportschool!