6 WCs waar je echt op gezeten wilt hebben

Wonen door Vrouwen redactie

Op de wc zitten is niet het meest glamoreuze deel van je bestaan, maar hé; iedereen doet het. Ook koningin Maxima, Beyoncé en je schoonmoeder. Zorg dus dat je het zo leuk mogelijk maakt. De volgende zes wc's zijn absoluut de moeite van het proberen waard, omdat ze ingelegd zijn met kristallen, er vissen in de spoelbak zwemmen, of het ding is vormgegeven als een skischans.

1. Kristallen pot
Ben je helemaal fan van Swarovski kristallen, dan is deze wc echt iets voor jou. Volgens de designer ‘de belichaming van badkamer couture’, en daar betaal je ook voor. Deze pot in je badkamer kost je 75.000 dollar.


2. Apple wc
De iPoo is een toilet voor de echte Apple liefhebber. Het Apple logo onder je billen zit natuurlijk heerlijk, maar ook over het materiaal is nagedacht. De wc is namelijk gemaakt van hetzelfde materiaal als de telefoons! Jammer dat hij fictief is.


3. Lekker uitzicht
Dit toiletgebouwtje is zo gemaakt dat het van buiten een spiegel lijkt, maar van binnen kan je precies zien wat er buiten gebeurt.


4. Fish and flush
Deze wc-pot is voor de echte visliefhebbers. In het reservoir zitten twee tanks, één voor de vissen en één voor het water dat door de wc spoelt.


5.IJstoilet
Bij deze wc is het oppassen om niet met je kont aan de bril vast te vriezen. De ijswc, tentoongesteld op een ijsgallerij in Zuid-Korea, is voor echte winterliefhebbers. Nu maar hopen dat je er geen smeltgaatjes in plast, dat geeft ook zo'n rommel...


6. Lekker skiën
Om hun nieuwe energiedrank te promoten, maakte Japans koffiehuis “Georgia Max Coffee’ dit toilet. De duizeligmakende skischans is zeker niet voor watjes.

Source, source, source, source