Vrouw ontdekt levende bloedzuiger van 7 centimeter in haar neus

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een vrouwelijke backpacker, net terug van vakantie, vond dat ze wel heel vaak last had van een bloedneus. Ze weet de bloedingen aan een val van een motor in Thailand, waar ze op reis was. Een maand later ontdekte ze tijdens het douchen dat er iets uit haar neus hing. Verschrikt liep ze naar de spiegel en zag het ondereinde van een beest tevoorschijn komen. Met spoed ging ze naar het ziekenhuis, waar de dokters haar vertellen dat er een gigantische bloedzuiger vastzit in haar neus.

Daniela Liverani had niet doorgehad dat er een bloedzuiger van zeven centimeter in haar neus vastzat, en was geschokt. De doktoren zeiden dat ze geluk had dat hij niet verder was gekropen naar haar hersenen. Na een half uur wrikken kregen de artsen het dier los. Daniela heeft de bloedzuiger meteen een naam gegeven, namelijk Mr. Curly, omdat hij opkrulde in het schaaltje waar hij in was gelegd na het verwijderen.

Waarschijnlijk heeft Daniela het dier ergens opgepikt tijdens haar vakantie, door te zwemmen in een rivier of door het drinken van water met het dier er in. Zelf gelooft ze dat het dier groter en groter is geworden in haar neus, maar de dokter zegt dat de bloedzuiger al een aardig formaat gehad moet hebben. Hij verbaast zich erover dat Daniela hem niet haar neus in heeft voelen gaan. Zoals op de foto te zien poseert Daniela met de bloedzuiger (zelfs lachend) op de foto. Het verhaal geeft ons alleen maar rillingen, brr.

Bron, Bron afbeeldingen: Reporters