De meest geniale beauty-producten van dit moment

Gezicht door Mariëlle

Als redacteur bij Vrouwen.nl heb je het maar zwaaaar. Zo was het aan ons de taak om kennis te maken met verschillende beauty merken en -producten. Een ty-pisch gevalletje 'it's a dirty job, but someone's got to do it'. Dus vooruit met de geit. En wat hebben we leuke merken en producten ontdekt die we écht niet voor onszelf kunnen houden. Dus bij dezen: de beauty merken en producten waarvan wij het de moeite waard vinden om het te delen met de hele wereld.


Met deze nagellak krijgen je nagels het gel-effect, zonder dat je een lamp nodig hebt. Wauwie, hebben! IsaDora is sinds kort verkrijgbaar bij de kleinere V&D-vestigingen zonder ICI Paris XL.


De haarborstels van Rock & Ruddle zijn te cool voor woorden en ook nog eens heel fijn. Je haar wordt er super zacht van door het ossenhaar dat erin is verwerkt.


Voor iedereen die het net zo irritant vindt als wij dat je altijd óf moet kiezen voor een shampoo die lekker ruikt, óf een shampoo voor blond haar, óf een shampoo voor meer volume, en nooit shampoos hebt die aan als je wensen voldoen is er nu Concoction, waarbij je zelf de geur kiest en de eigenschappen die het moet hebben. Die eigenschappen kun je zelf toevoegen. Bij John Beerens kun je ze kopen voor €23,00 inclusief serums.


Omdat de haartjes van deze IsaDora mascara zo kort zijn, worden je wimpers mega vol. Het is even wennen, maar werkt als een tiet.


Human Kind brengt alleen producten op de markt die meer dan één eigenschap bevatten. Alle multi-functionele producten zijn verkrijgbaar op hun eigen website.


Alle producten van Rainpharma kún je eten. We zeggen niet dat het lekker is, maar het kan door de ingrediënten die ze gebruiken; naturlijk dus. Het merk heeft een salon in Antwerpen waar je absoluut even langs moet wippen als je de stad bezoekt. Het Mood shotje van het merk is super zuur (dat wel echt bedoeld is om te eten); zo zuur dat je minimaal tien minuten scheel kijkt en het gaf Mariëlle zoveel energie dat ze de hele dag letterlijk stuiterde.


Briljant, waarom zou je een oogpotlood en een eyeliner van elkaar scheiden als je ze toch allebei gebruikt? Alle ruimte in je uitpuilende toilettas is welkom. Ja toch? Ook NYX is één van de nieuwe merken van de kleinere V&D-filialen.