Hoe sex on the beach ontzéttend fout kan gaan…

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een romantisch strand en een zwoele zomeravond zijn de juiste ingrediënten voor een hele leuke en ondeugende nacht. Toch? Veel mensen klagen alleen al snel over zand dat o-ver-al komt te zitten, en dat dat geen pretje is. Geloof ons; het kan nog veel erger. Zoals wanneer er een "penis capitvus" plaatsvindt. Een watte? Hou je vast, dit is nog erger dan dat het klinkt.

Twee mensen in Spanje besloten seks te gaan hebben in de zee, maar kwamen er al snel achter dat niet alleen hun omhelzing hen bijeenhield. Door de "Penis capitvus" zaten ze letterlijk aan elkaar vast en hij kon zijn penis niet meer uit haar vagina krijgen. Wrikken hielp niet, en een toevallige voorbijganger moest het stel komen helpen. Dat was vast een interessante ontmoeting. De voorbijganger heeft het stel naar de eerste hulp gebracht en daar kreeg de vrouw een prik, bestemd om zwangere vrouwen een handje te helpen met het verwijden van hun vagina. Pas toen kwamen de love birds los van elkaar.

Alsof dat niet al erg genoeg is, is het geen uitzondering. Het is veel vaker voorgekomen dat de spieren van een vrouw zich zo sterk samenspannen dat de man niet meer uit haar los kon komen. Buiten het water, maar vooral ín het water. Misschien toch reden genoeg om nooit seks te hebben in de zee. Dan maar wat zand tussen de billen...

Bron