In Engeland kun je nu nagellak huren - gat in de markt?

Gezicht door Vrouwen redactie

De meeste meiden herkennen dit scenario vast wel: je hebt een nieuwe jurk gekocht en wil nog even snel je nagels in bijpassende kleur lakken. Je hebt bakken, tassen en soms lades vol nagellak, maar nét niet die ene kleur die je nodig hebt. Op naar de winkel om het lakje te halen, dat vervolgens weer verstoft in de kast. In Engeland hebben ze de oplossing voor dat probleem gevonden: het huren van nagellak.

Coloristiq is het eerste bedrijf dat nagellak verhuurt. Het enige wat Engelse dames daarvoor hoeven te doen is 14,99 pond per maand te betalen (inclusief gratis retour), en de nagellak die ze willen lenen uit te kiezen. Vragen over hygiëne worden ook onder de tafel geveegd, omdat elk lakje wordt ontsmet voordat hij opnieuw wordt uitgeleend. Dit wordt bij een nagelsalon vaak niet gedaan, dus wat dat betreft zijn ze bij Coloristiq best schoon. Ook is het goed voor het milieu, want niemand hoeft meer losse potjes te kopen.

De laatste vraag is of het aanslaat. Vinden meiden het wel leuk om hun make-up met anderen te delen? Willen de echte liefhebbers niet gewoon naar hun eigen potjes kijken? De tijd zal het leren.

Bron, bron