Win één van de vijf Olaz Regenerist pakketten

Gezicht door Mariëlle

Goed nieuws voor iedereen die wordt lastiggevallen door rimpelvorming in het gezicht of dit euvel juist voor wil zijn. Olaz Regenerist heeft namelijk een spiksplinternieuwe lijn: een upgrade van de wereldberoemde Olaz Regenerist. Nieuwe producten, nieuwe kansen zullen we maar zeggen. En het allerbeste nieuws is dat jij vier producten uit die lijn kunt winnen, want we geven namelijk vijf Olaz Regenerist pakketten weg ter waarde van ruim €130,- per stuk! Wil je kans maken, scroll dan even naar beneden om te kijken wat je hiervoor moet doen, dan vertellen wij ondertussen precies wat deze producten inhouden en wat er nieuw aan is.

Skin Energising Technology
Het nieuwe zit hem vooral in de Skin Energising Technology die is toegepast bij de geüpgradede versie. Hierdoor kunnen oude cellen beter reageren op anti-aging ingrediënten, waardoor het uiterlijk van de oude cellen geoptimaliseerd kan worden. Het helpt de vernieuwing van het huidoppervlak te stimuleren. Naast de Skin Energising Technologie is de hoeveelheid van de originele ingrediënten in Olaz Regenerist geoptimaliseerd.

Tien jaar jonger in vier weken
Het merk beweert dat je er dankzij deze vernieuwde technologie tien jaar jonger uitziet in vier(!) weken, doordat rimpels afnemen. En je zou zelfs na tien minuten al merkbare verbetering zien in de zichtbaarheid van lijntje rondom de ogen, de helderheid van de huid verandert en de directe boost aan de hydratatie is merkbaar. Er is natuurlijk maar één manier om erachter te komen of het product echt doet wat het belooft, en dat is door het gewoon lekker zelf te proberen. En hopelijk krijgen we dan allemaal zo'n mooi glad huidje als Katie Holmes, die sinds kort de eerste wereldwijde ambassadeur van Olaz is. Dus doe mee en wie weet maken we jouw gelukkig (en jonger) met een Olaz Regenerist pakket.

Het te winnen pakket bestaat uit:
- Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum (€32,99)
- Olaz Regenerist 3-zone super verstevigende crème (€32,99)
- Olaz Regenerist super vernieuwende elixer (nacht) (€32,99)
- Olaz Regenerist liftend oogcontour serum (€32,99)

Winnen?
Doe mee en win één van de vijf Olaz Regenerist pakketten t.w.v. €130,- per stuk! Vul het winactieformulier in en (belangrijk!) beantwoordt niet alleen de vraag maar vul ook JE ADRES in in het invoerveld!

Deze winactie loopt t/m 12 november. Winnaars krijgen bericht per mail.