Vrouw spendeert hele week 24/7 in KFC na break-up

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De 26-jarige Tan Shen gaat iets anders om met een break-up dan de meeste mensen. Toen haar vriend de relatie verbrak, brak ook haar hart. Ze kon het niet aan om in haar eigen appartement te verblijven, omdat het haar te veel deed denken aan haar ex, en besloot zichzelf te troosten met comfort food. Het resulteerde in een hele week zitten, slapen en eten bij de KFC.

Chicken wing na chicken wing schoof de depressieve Tan naar binnen, naar eigen zeggen omdat ze tijd nodig had om na te denken. Het fastfoodrestaurant is 24 uur per dag open, dus Tan besloot om er maar te blijven. Na een paar dagen in het restaurant begonnen de werknemers toch een beetje ongerust te worden. Tan bestelde wel veel, maar sliep ook gewoon in het restaurant. Zolang ze geen onrust stookte mocht ze gewoon blijven.

Pas toen lokale kranten na een week naar de KFC kwamen om haar te belagen met vragen besloot ze dat het genoeg geweest was. Behalve dat ze nu wel genoeg kip gegeten had, leek het haar slim om verder over haar liefdesverdriet heen te komen bij haar ouders buiten de stad. Dus pakte ze de trein en liet de KFC achter zich.

Bron, bron