Echte liefde dankzij Instagram

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Kun je ware liefde vinden op social media? Kun je op iemand vallen zonder diegene maar één keer gezien te hebben? Er kleven een boel nadelen aan social media, maar Denis LaFargue en Elizabeth Wisdom zien vooral de voordelen. Het koppel ontmoette elkaar twee jaar geleden via Instagram en vond de liefde van hun leven in elkaar. Zij zijn het bewijs dat het echt kan, liefde vinden via van het beeldscherm.

Denis zat op Instagram en zag dat Elizabeth veel foto’s postte van plaatsen waar hij ook geweest was. Hij wilde een bericht sturen, maar moest eerst al zijn moed bij elkaar rapen om te reageren op een van haar foto’s. Al snel reageerde ze met een leuke reactie, waar hij weer op antwoord op gaf. Een paar maanden, en een heleboel berichten en gesprekken via de telefoon later besloot Denis het er weer op te wagen. Hij vroeg of Elizabeth een keer met hem wilde afspreken. Om haar ouders gerust te stellen dat Denis geen enge serial killer is, liet ze zijn Instagram profiel zien om te bewijzen dat ze dezelfde interesses deelden.

De eerste date was zo gezellig, dat de twee besloten nog meer af te willen spreken. Negen maanden hebben de twee een relatie gehad voordat Denis op één knie ging te midden van alle Instagram foto’s die ze in die tijd gemaakt hadden. Elizabeth zei natuurlijk meteen ja en ondertussen is het stel iets langer dan een paar weken getrouwd. Het is nu ruim twee jaar geleden dat ze elkaar voor het eerst in real life gezien hebben, en de twee zijn super gelukkig met elkaar. Aww!

Bron, bron