De wintertijd in met de nieuwe Beautybox

Gezicht door Vrouwen redactie

De maanden vliegen voorbij, dat blijkt altijd weer extra als we de nieuwe Beautybox in handen krijgen. Al voelt het als een paar weken geleden dat we de vorige uitgepakt hebben, het is toch echt weer even geleden. Gelukkig biedt de nieuwe box weer verschillende nieuwe producten, zodat het elke keer weer spannend is wat er de volgende editie zit. De wintertijd gaat weer in, en dat belooft meestal koude en gure dagen. Gelukkig kunnen we deze maand genieten van Dermalogica, Rituals, Greenland, Redken en Golden Rose, om de winterdip ver uit de buurt te houden.

Deze specifieke oktober-editie is nog door abonnees te bestellen, maar er is maar een gelimiteerde oplage beschikbaar! Bestellen kan hierrr.

Dermalogica –Dynamic Skin Recovery 50 ml/ €84,90

Wowie! Dermalogica zit ook in deze Beautybox. Mocht je het niet kennen: het is een heerlijk merk met producten voor elke huid. De Dynamic Skin Recovery moisturizer zorgt voor intense hydratatie en voorkomt dat de huid wordt aangetast door interne en externe factoren, wat huidveroudering en rimpels tegengaat. En daar kunnen we niet vroeg genoeg aan beginnen. We like!

Rituals – Handlotion full size/ €8,50

Deze handlotion van Rituals ruikt heerlijk naar de appeltjes van oranje (precies, mandarijn dus) en mint. Ook verzorgt het de handen intensief waardoor kloofjes en droogheid verleden tijd zijn.

Golden Rose – Velvet Matte Lipstick full size/€7,95

Een dieprode burgundy lipstick, die vitamine E bevat en je lippen een prachtige kleur geeft door het hoge kleurpigment. Ook bevat de lippenstift geen parabenen.

Greenland – Body Butter full size/ €8,95

Greenland is een ‘groen’ merk in een herkenbaar aluminium blikje. De ultraverzorgende bodybutter bevat sheaboter, cacaoboter, bijenwas en glycerine. Maar het belangrijkste is toch wel dat het ongelofelijk lekker ruikt. En na het opsmeren je huid dus ook.

Redken – Color Extend Magnetics Shampoo 300ml/€22,90

Deze shampoo is perfect voor gekleurd haar, omdat het de haarvezels omsluit. Hierdoor wordt de kleur goed behouden en het haar versterkt. Ook behoudt het de glans van natuurlijk haar.

Elke maand zo'n box vol mooie beauty producten ontvangen, voor maar €14,94 per maand? Schrijf je hier in!