Vrouw ontdekt tweede vrouw van haar man via Facebook

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een Britse vrouw kon haar ogen niet geloven toen ze haar man terugvond op Facebook. Ze zag hem namelijk op trouwfoto’s, en die trouwfoto's waren niet die haar eigen huwelijk... Op deze foto zag ze haar man zoenend met een vrouw in bruidsjurk. Door deze bizarre, nare en toevallige ontdekking kwam ze er achter dat haar man in het geheim getrouwd was met een ander.

Wanneer Yvonne dacht dat haar man moest overwerken of ging sporten, bouwde hij in het geheim een nieuw leven op met een andere vrouw. Terwijl Yvonne dacht dat haar man een fietstocht van een paar dagen maakte, was hij in feite getrouwd met vrouw nummer twee. Wanneer hij een paar dagen weg moest voor een vergadering zat hij thuis bij zijn nieuwe echtgenote. De man vertelde zijn familie en nieuwe vrouw dat hij al gescheiden was en dat zijn ‘ex’ gek geworden was.

Yvonne heeft haar ex-man nu voor de rechter gesleept, al waren er al plannen om te gaan scheiden. De rechter heeft hem veroordeeld voor bigamie en de man moet voor zes maanden de cel in. Wat de reactie van de tweede vrouw was is niet bekend, maar die zal ook niet blij zijn dat haar nieuwe man al jaren getrouwd bleek te zijn.

Bron, bron