WTF: Russische man graaft 150 dode meisjes op en zet ze aangekleed in zijn huis

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Toen de ouders van Anatoly Moskvin uit Rusland na een lange vakantie op bezoek kwamen bij hun zoon ontdekten ze iets verschrikkelijks. Hij had talloze poppen in huis staan, die stuk voor stuk gemummificeerde meisjes bleken te zijn. Ze waren aangekleed, hadden namen gekregen en stonden allemaal op hun eigen vaste plekje. Hij gaf zelfs verjaardagsfeestjes voor de lichamen. Later bleek dat Anatoly meer dan 150 lichamen in huis had.

- Lees hieronder verder! -

Anatoly had een obsessie voor de dood en groef de lichamen van meisjes tussen de drie en twaalf jaar oud op om ze mee naar huis te nemen. Alle meisjes waren al jaren overleden, en hij mummificeerde ze zodat ze niet verder zouden ontbinden. Daarna gaf hij ze kleren, een pruik, en zelfs namen. Later bleek dat hij één meisje zelfs als knuffelbeer aangekleed had. Anatoly hield een bestand bij van de levens en oorsprong van de meisjes voordat ze overleden waren, en had een handleiding voor het maken van poppen uit menselijke resten op zijn computer staan.

Inmiddels zit deze man al drie jaar in een TBS-kliniek. Afgelopen week is de uitspraak gedaan dat hij daar voorlopig nog niet uit mag. De 46-jarige Anatoly werd door de rechtbank als hoogbegaafd bestempeld en spreekt 13 talen. Best wel creepy, toch?

Bron, bron, bron