Vrouw doet zich negen maanden voor als doof - alleen om vriendje te behouden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Toen er een leuke jongen in de bar op haar afstapte kon Tina geen woord uitbrengen. Zonder dat ze het doorhad floepte ze er een leugen uit die ze nog negen maanden vol zou moeten houden: ‘Ik ben doof’. De leuke jongen draaide zich om naar zijn vrienden en zei: ‘Dit knappe meisje is doof’. Gegeneerd dat ze was dat ze zo'n leugentje gebruikte bleef ze doen alsof ze écht doof was, en toen de jongen de volgende dag vroeg of ze op date wilde wist ze dat ze zich in de problemen gewerkt had.

-Lees hieronder verder!-

Tina, die niet wilde dat Chris te weten zou komen dat ze gelogen had, bleef maar doen alsof. Zelfs toen de twee een relatie kregen had ze het gevoel dat ze niet meer terug kon. Ze mocht niet kijken wanneer er een deur open ging of dichtsloeg, niet reageren op een blaffende hond of wat mensen achter haar zeiden als Chris erbij was. ‘Ik kon alleen geluid maken tijdens de seks, ik kon zo luid zijn als ik wilde. Dat maakte een boel goed. ’

Tijdens hun relatie ging Chris voor drie maanden weg om te vissen, wat makkelijk was voor Tina. Ze kon hem sms’en en hoefde even niet meer te doen alsof. Pas na negen maanden relatie kwam Chris erachter dat zijn vriendin helemaal niet doof was. Oeps!

Bron, bron