Vrouw verslaafd aan prijsvragen: ze wint zo vaak dat ze kan stoppen met werken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De Britse vrouw Di won in 1997 voor het eerst een grote prijs door mee te doen aan een prijsvraag. Ze won een tripje naar IJsland en vond het een heerlijke vakantie. Het gevoel dat ze bij winnen kreeg was zo fijn dat ze besloot om vaker mee te doen aan meer prijsvragen, en nog vaker, tot ze niet meer kon stoppen. Het gevoel om te winnen is wat Di aantrekt in de competities, en ze wil steeds maar meer...

Di woont samen met haar man en zoon van vier, en heeft haar full-time baan opgezegd om mee te doen aan prijsvragen. Niet geheel zonder succes, want alleen dit jaar al won ze drie televisies. Ook wint ze genoeg speelgoed om nooit meer iets te hoeven kopen voor haar zoon en won ze de afgelopen zeventien jaar al 50 vakanties. In totaal heeft ze voor meer dan 250.000 pond (ruim €300.000,-) aan prijzen gewonnen. Ze wint zelfs zo veel, dat ze in haar eigen levensbehoefte kan voorzien.

Dit alles gaat natuurlijk niet vanzelf, want Di spendeert twee uur per dag aan het meedoen aan prijsvragen. In totaal doet ze mee aan 400 prijsvragen per week. Ze doet mee aan online prijsvragen, maar ook uit de krant en belspellen. Dé ultieme tip van Di: doe mee aan prijsvragen die veel moeite kosten. Daar doen veel minder mensen aan mee.

Bron: Reporters, bron