De meest awesome manieren om je baan op te zeggen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben je het helemaal zat op je werk en wil je al tijden ontslag nemen? Onaardige managers, stinkende bazen en klagende collega’s zijn verleden tijd als je net zo awesome ontslag neemt als deze mensen. Lef hebben ze zeker, want bij een officiële brief laten ze het niet. Alles wordt uit de kast gehaald, complete borden, video’s en zelfs een Mario spel! Is zo’n gemene baas echt de moeite waard?

Hij kon niet duidelijker zijn.

Deze vrouw maakte een video over (jawel) haar ontslag. Voor één keer wilde ze zich geen zorgen maken over de kijkcijfers van haar filmpjes en gewoon een boodschap overbrengen, namelijk: (dancebreak)... I quit!

Deze taart is niet om iets te vieren...

Ontslag nemen tijdens een superbowl reclame? Waarom niet! Dit meisje volgt haar droom en vertelt aan miljoenen mensen dat ze ontslag neemt.

We vinden het bijna zielig voor dit meisje, maar gelukkig staat ze op haar strepen en verliest daarbij geen moment haar waardigheid. Schouders naar achteren en door naar een baan waar ze je wel waarderen.

Ice, ice baby! Voor deze man is het waarschijnlijk een triomflied geworden, want op deze single nam hij ontslag. Hij scheurt zijn shirt van zijn lijf en laat de woorden ‘I quit’ zien.

Hoe neem je ontslag als game-maker? Met een game natuurlijk! Je kan het spel hier spelen.

Wat een opluchting!

Je kan mij niet respecteren? Dan ga ik toch gewoon naar huis...

Zei er iemand karma?

Deze poster heeft een duidelijke boodschap.

Bron