Zo zorg je dat je portemonnee van je houdt: shop met korting!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Als vrouwen zijn wij dol op kleding, maar niet zo dol op het gapende gat dat in onze portemonnee achterblijft na een shopsessie. Wanneer we weer eens voor de kast staan en niets hebben om aan te trekken hebben we alweer zin om iets nieuws te kopen, maar salarisdag is nog lang niet in zicht. Zucht...

Foto door: Michael Graste

Gelukkig werden we gewezen op het volgende evenement van PINC (prijzig is niet cool). Zij organiseren evenementen waarbij je 50 tot 70 procent korting krijgt op merken. Bij het komende evenement krijg je op alles 40 tot 60% korting van de merken: Aaiko, Modstrom, American Vintage, Silvian Heach, Glamorous, Hunkydory en Day Birger. Voor meiden met een lege portemonnee dus heel voordelig.

Wie, wat waar wanneer? De sale start op vrijdag 31 oktober en eindigt op dinsdag 4 november. De sale vindt plaats op de Zuidas in Amsterdam, vlakbij station Zuid. Meer informatie over de route vind je hier.

Foto door: Michael Graste

Klinkt goed toch? De merken zijn zo goedkoop omdat het de samples zijn die uitgeleend waren aan de pers. Nu worden er wel vaker samples verkocht, maar die zijn vaak van een paar seizoenen geleden. Zo niet bij PINC: alle items zijn van dít seizoen. Scoren dus!

Foto door: Michael Graste

Onze Claartje nam vast een sneak preview en scoorde deze witte trui-jurk van Modström. Woop woop!