Wauw: Jongen valt in zeven maanden tijd 72 kilo af

Lifestyle door Vrouwen redactie

Nog geen jaar geleden woog hij nog 163 kilo, maar John David Claude is sindsdien drastisch veranderd. De jongen was niet meer blij met zichzelf en zijn lichaam en wilde heel graag een vriendin. Daarom besloot hij het roer om te gooien. Door middel van keihard sporten en een streng dieet verloor hij 72 kilo in zeven maanden tijd! John, die er nu zeker een stuk beter uitziet, bekent dat hij nog steeds niet blij is met zijn lichaam. Toch is hij blij met wat hij bereikt heeft, en is zeker niet van plan om te stoppen.

In de video vertelt John dat hij trots is op zichzelf, maar dat hij zich niet had voorgesteld er zo uit te zien na het verliezen van zoveel kilo’s. Hij kampt namelijk met losse huid, heel veel losse huid. Op de foto met zijn nieuwe vriendin (ja inderdaad, mission accomplished) passen ze met zijn tweeën in een oud shirt van hem, maar zijn huid is nog steeds even ruim als toen hij nog 72 kilo zwaarder was.

Ondanks dat John los in zijn huid zit en zich niet comfortabel voelt zonder kleding, heeft hij een belangrijke boodschap. Hij is trots op zichzelf om het behalen van zijn doel, en zegt dat hij nog niet klaar is met transformeren. Hij is oké met zijn uiterlijk. En terecht. Toch?