Win een Braun scheerapparaat voor je vent

Lifestyle door Vrouwen redactie

Ieder mens is anders, iedere man is anders, iedere baard is anders en zo ook iedere snor. Braun heeft daar iets op gevonden: de Personal Shaver. En waarom is dat leuk voor jou? Omdat jij er één kunt winnen voor je vent. En dan graveren we ook nog met liefde zijn naam erin. Hoe cool?!


De Personal Shaver is een scheerapparaat op maat voor ieder type man. Vier soorten scheerapparaten bieden zich aan:

- Het Waterflex type is voor de onvermoeibare avonturier en heeft een sportief karakter waar doorzettingsvermogen een eigenschap van is. Het apparaat is 100% waterproof. Met een scheerkop die 33 graden kan draaien past het apparaat zich tijdens het scheren aan aan de gezichtscontouren van de man. Dankzij een nieuw systeem worden de haartjes extreem dicht bij de huid afgesneden.


- De CoolTec is voor de urban trendsetter die ons allemaal voor is op het gebied van trends. Hij weet waar de nieuwste hippe tentjes zitten en weet welke muziek populair is nog voordat de radio daar zelf benul van heeft. Een trendzetter tot in het diepste van zijn poriën. Voor deze koele kikker is de CoolTec weggelegd die de warmte van de huid absorbeert en huidirritatie tegengaat.


- Serie 5 is een apparaat voor de klassieke gentleman die met beide benen op de grond staat en hoge eisen stelt aan kwaliteit. Het belangrijkste kenmerk van het scheerapparaat is zijn ultieme prestatie zonder in te boeten aan kracht.


- En dan bestaat er nog het type van de gedreven perfectionist: tot in de puntjes stijlvol en charmant is, en -soms tot aan het irritante toe- een perfectionist. Voor dit type is de Braun Series 7 weggelegd. Dit apparaat scheert met uiterste precisie.


Het zal je niet ontgaan zijn dan de feestdagen weer staan te popelen. En denk je aan de feestdagen, dan denk je aan persoonlijke cadeaus. En prioriteit nummer één is dan natuurlijk je eigen vriend. Hoe leuk is het dan om één van deze scheerapparaten aan hem te geven.
Van deze scheerapparaten mogen we er 6 weggeven. Vul onderstaan win-formulier in en laat ons weten welk type jouw vent is en je zit in de race.

De prijzen van de scheerapparaten varieert tussen €139,00 en de €349,00.