Dingen die vrouwen niet sexy vinden aan vrouwen

Vrije tijd door Mariëlle

Over het algemeen zijn we niet dol op onze voeten en over ons buikje zijn we ook niet echt te spreken. Onze bovenarmen mogen altijd wat smallen er onze billen iets ronder. Het haar mag dikker en meer volume bevatten en onze kaaklijn mag strakker. Ook zien we onszelf het liefste met een volle beha met ronde inhoud. De neus? Die van Doutzen en nu we toch bezig zijn, doe ons haar lippen ook maar. En dan denk je alles gehad te hebben, blijken er nog meer dingen te benoemen zijn die vrouwen niet mooi vinden aan vrouwen.

Op een blubberbuik wordt commentaar geleverd, maar ho es effe, is dat een blokjesbuik? Dan kun je helemaal de wind van voren verwachten. Of het echt niet binnen het ideaalbeeld past of dat het uit pure jaloezie is laten we open.


Teennagels. Het klinkt alleen al niet sexy en er zijn veel vrouwen die ze het liefste verbergen onder een dik plakkaat nagellak. Of gewoon wegstoppen, waar dan ook.


Teveel make-up. Mannen hebben al vaker laten blijken dat ze het niet aantrekkelijk vinden wanneer je bij wijze van spreken je vinger in een vrouw haar wang kunt drukken en de laag make-up daar zo dik is dat het profiel van die vinger er zomaar in blijft staan. Maar vrouwen schijnen het zelf ook helemaal niet mooi te vinden als een vrouw teveel make-up draagt. Waarom doen we het dan nog?


Als vrouwen om alles, maar dan ook alles moeten lachen. Of ja, lachen zou nog niet zo heel erg zijn, maar dat schaapachtige gemekker en gegrinnik vinden ook vrouwen niet sexy.


Te bloot gekleed is nooit goed. Er moet wat te fantaseren overblijven. Het is al snel ordinair en oogt “makkelijk” als een vrouw teveel blootgeeft. En van slonzen houden we ook niet. Uggs kunnen echt al jaren niet meer en de Roy Donders huispakken zien we liever ook niet bij een vrouw. Dat is namelijk niks om jaloers op te worden. Zowel mannen als vrouwen houden van vrouwen die er “gewoon verzorgd” uitzien op een natuurlijke manier.

Conclusie, mannen en vrouwen meningen verschillen helemaal niet zoveel van elkaar. Weet je wat: zullen we proberen elkaar vanaf nu meer op innerlijk te beoordelen, en niet op deze uiterlijkheden die natuurlijk eigenlijk helemaal niet belangrijk zijn?


Bron, bron, bron, bron, bron, bron