Toy Story 4 komt uit in 2017

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Toy Story liefhebbers kunnen 16 juni 2017 met een dikke rode stift omcirkelen in hun agenda, want Toy Story 4 zal dan in de bioscopen draaien. Financieel gezien is het niet echt een vreemde keuze, eerdere films brachten heel wat geld in het laatje. Zoveel zelfs dat Toy Story 3 Pixar’s meest verdienende film ooit was, hij bracht 1,06 biljoen(!) dollar op.

Terug naar de nieuwe film. In eerste instantie stond het niet in de planning om een nieuwe film te maken, tot John Lasseter (regisseur van de eerste twee films) met een nieuw idee kwam. Hij was daar zo enthousiast over, dat er werd besloten om nog een film te gaan maken. Waar de film over gaat wordt nog niet prijsgegeven, maar wel dat al onze favoriete karakters weer zullen meedoen. Kun je niet wachten tot 2017, dan hebben we nog beter nieuws: in december van dit jaar komt er een Toy Story short-movie uit: Toy Story That Time Forgot. Deze short movie zal niet in de bioscoop draaien, maar wel worden uitgezonden op ABC.

Naast een nieuwe Toy Story, is er ook een variant van de film Finding Nemo aangekondigd. 25 november volgend jaar zal de film Finding Dory uitkomen. Nog geen datum hebben de films Cars 3 en The Incredibles 2, maar ook deze sequels zullen uitgebracht worden. Genoeg leuks om de komende jaren naar uit te kijken dus! Wij zijn benieuwd of Toy Story 4 net zo geniaal wordt als de eerdere films.

Bron, bron afbeeldingen: Reporters