Video - Winterse haar routine

Gezicht door Vrouwen redactie

Het is weer tijd voor de maandelijkse blog van onze Whitney! Ook zij merkt aan haar haar dat het winter wordt en deelt (tot onze blijdschap) hoe je je haar het beste kan verzorgen in de winter.

Ik ben een aantal weken geleden Curly Ambassador geworden bij Curlsunderstood.com. Dit is echt een onwijs leuke ervaring en ik ben buitengewoon trots. Mijn interesse in de haarindustrie groeit met de dag en dit voelt als een prestatie.

Now back to the article: De strenge wintermaanden komen eraan en onze haren worden steeds droger en pluiziger door de koude lucht. Er moeten meer producten worden ingeslagen om het haar te beschermen tegen de weersomstandigheden. In deze video laat ik mijn haar routine zien. Het verschilt van de zomerse routine aangezien de lucht in de winter veel droger is.

Tijdens de winter seal ik mijn haar, om ervoor te zorgen dat mijn haar veel minder pluist. Door amandelolie in mijn haar te smeren na het aanbrengen van de leave-in conditioner, creëer ik als het ware een beschermlaagje om mijn krullen heen. Dit zorgt ervoor dat mijn haar veel minder pluist. De reden waarom ik mijn haar in een hele hoge staart heb gestoken is om ervoor te zorgen dat mijn krullen heel erg stretchen. Dit verminderd de shrinkage en het zorgt ervoor dat mijn haar niet pluist tijdens het slapen. Ik doe iedere week een gezichtsmasker in mijn haar en ik laat het een uur zitten. Dit is noodzakelijk, aangezien mijn haar moisture nodig heeft. Als ik dit niet doe wordt mijn haar heel erg droog en futloos.

Wat doe jij om je krullen levendig te houden tijdens de winter?