De fijnste cadeaus: geuren

Gezicht door Mariëlle

Lootjes voor een verlate Sinterklaas, voor Kerst, Sinterkest of whatever worden alweer bij bosjes getrokken. Met je familie, je schoonfamilie, je vriendinnen en natuurlijk met de gezamenlijke vriendengroep met je vriend. Heel leuk hoor, maar je moet wel voor iedereen een cadeau verzinnen. Een LEUK cadeau wel te verstaan. En dan doen geurtjes het altijd goed. Wedden dat iedereen daar gelukkig van wordt? Een beetje inspiratie is dan wel zo fijn. Vrouwen.nl selecteerde drie geschikte geurtjes die prima als cadeau door kunnen gaan.


Philosophy_Amazing_Grace
Philosophy_Amazing_Grace Philosophy_Amazing_Grace Philosophy_Amazing_Grace

Philosophy Amazing Grace Layering
Staat de naam van een vrolijk fris, luchtig type op je lootje? Dan is de Amazing Grace Layering set van Philosophy een geschikte kandidaat om in haar schoot te werpen. Een shampoo, bad- en douchegel in één, een eau de toilette en een body crème met de geur Amazing Grace zijn verstopt in het doosje. De Amazing Grace geur is opgebouwd uit de topnoten: bergamot, grapefruit en mandarijn; hartnoten zijn freesia, jasmijn en roos en de basisnoot is muskus. De set is verkrijgbaar voor €49,94.


Calvin_Klein_Euphoria_Gold_Limited_Edition Calvin_Klein_Euphoria_Gold_Limited_Edition

Calvin Klein Euphoria Gold Limited Edition
Alleen de Euphoria Gold fles is al de moeite van de aanschaf waard. Wedden dat degene die je hebt getrokken al blij is voordat ze überhaupt het flesje in haar neus heeft gedrukt? Maar de geur moet natuurlijk ook lekker zijn: topnoten bestaan uit abrikoos, kumquat, mandarijn; hartnoten: honing, gardenia, narcis; basisnoten: witte patchoeli, sandelhout, muskus. Dit is een wat warmere geur voor de warme dames. De eau de parfum sprays zijn in twee maten verkrijgbaar: 30 ml voor €52,78 en 50 ml voor €73,89.


Just_Gold_for_her_van_Cavalli Just_Gold_for_her_van_Cavalli

Just Gold for her van Cavalli
De speciale editie van de geur Just Cavalli. Hoe zwaar de geur er ook uit ziet met al dat goud, hij ruikt zo zoet als suikerspinnen. Maar wel suikerspinnen met pit, want licht is de geur zeker niet. Voor de krachtige snoepkonten dus. De geurt opent met hazelnoot en mandarijn, het hart bestaat uit jasmijn, marshmallow en houtachtig iris en de basis wordt opgebouwd uit leder en palissanderhout. Just Gold van Cavalli is verkrijgbaar voor €39,95.