6 Redenen waarom vampieren verdomd sexy zijn

Lifestyle door Vrouwen redactie

Mocht je nog nooit van The Vampire Diaries gehoord hebben dan heb je ten eerste onder een steen gelegen, en ten tweede een héleboel gemist. Want vampiers zijn verdomd sexy. Dan hebben we het niet over het eindeloos-in-elkaars-ogen-staren sexy uit films voor jonge meisjes (ja Robert Pattinson, we hebben het over jou) maar over echte mannen, waar het sexappeal vanaf spat.

Dat soort mannen spelen in The Vampire Diaries, dat draait om het leven van Elena die leeft in Mystic Falls en probeert een normaal leven te leiden, wat ernstig bemoeilijkt wordt door de vampierenbroers Stefan en Damon Salvatore. Liefde, intriges, boze (vampieren-)exen, onverklaarbare moorden: er gebeurt seizoenenlang zoveel dat je continu op het puntje stoel zit. Die vampierenbroers, die zijn dus de reden dat we verliefd zijn op vampieren. Hierbij onze 6 redenen waarom vampieren verdomd sexy zijn.

1. Ook vampieren kunnen liefhebben.


2. Ian Somerhaulder speelt een vampier. En Ian is altijd sexy. Dodelijk sexy. Ook als vampier.


3. Kijk maar.


4. Vampieren hebben six packs, zo bewijst Paul Wesley (die Ian's broer Stefan Salvatore speelt in The Vampire Diaries).


5. Vampieren vechten voor hun geliefde.


6. Vampieren hebben de zwoelste (en meest dodelijke blikken) van iedereen. Ook Elijah uit The Originals.


7. En wij smelten...


8. Last but not least: deze vampieren zijn er altijd voor ons, en laten ons nooit, nóóit in de steek.


Dat laatste is echt waar, want je hoeft maar een DVD aan te zetten en onze favoriete mannen zijn weer bij ons. Seizoen vijf van The Vampire Diaries is vanaf 3 december verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD. In het laatste seizoen gaat Elena weg uit Mystic Falls na een zinderende zomer met Damon, op zoek naar nieuwe vrienden en avonturen. Toch blijven donkere gedachten Elena achtervolgen en al snel zijn oude vertrouwde gezichten weer terug in haar leven: zoals Stefan met zijn schaduw ego Silas, maar ook Katherine die er een duivelse agenda op na houdt… Spannend!

Bron