Is het karma? Presentator die door slang opgegeten werd moest gered worden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een aantal weken geleden ontstond er ophef rondom het Discovery programma ‘Eaten Alive’. Filmmaker Paul Rosolie zou zich namelijk compleet laten opeten door een enorme anaconda, om daarna weer uit de slang getrokken te worden door zijn filmteam. Dierenactivisten werden natuurlijk helemaal gek, en er werd veelvoudig geschreven over de durfal die dit ‘experiment’ ging uitvoeren. Gisteren werd de aflevering uitgezonden in Amerika, en helaas was die minder spectaculair dan verwacht.

Paul moest namelijk al gered worden toen de slang alleen nog maar zijn hoofd had opgeslokt, omdat het dier hem levend ging ‘breken’. Het pak dat hij aanhad was niet bestand tegen de machtige slang, en Paul viel flauw zodra zijn hoofd opgeslokt was door de anaconda. Voor hij flauwviel, riep Paul nog tegen zijn crew dat hij hulp nodig had, omdat de slang zijn arm aan het breken was.

Na alle veelbelovende voorstukjes en trailers op Discovery, krijgt Paul nu de wind van voren. Veel mensen kunnen niet geloven dat hij zijn gezicht ooit nog op tv durft te vertonen. Nu is natuurlijk de vraag: is het karma?

Deze video werd een paar dagen geleden online gezet. Dit pak had Paul moeten beschermen tegen de slang.

Bron, bron