Dé truc om een man te versieren

Lifestyle door Vrouwen redactie

Mannen, soms weten we niet wat we met ze aanmoeten, maar vaker weten we maar al te goed hoe we ze kunnen beïnvloeden. Zo zijn (de meeste) mannen heel gevoelig voor aandacht van het vrouwelijk schoon, en maken we ze blij met het dragen van hakken. Doe er je voordeel mee, want het schijnt meer voordelen te hebben dan we al dachten.

Onderzoekers aan de Franse universiteit van Bretagne-Sud hebben onderzocht of mannen anders reageren op bepaalde situaties wanneer vrouwen hakken aanhebben, dan wanneer die vrouwen gewoon platte schoenen aanhebben. De resultaten zijn interessanter dan je zou verwachten. Zo werden hooggehakte vrouwen 50% vaker geholpen wanneer zij hun handschoen lieten vallen op straat (hoe bedoel je ouderwets?) en mannen stapten twee keer zo snel op ze af in een bar. Dat dus alleen maar omdat de vrouwen hakken aan hadden.

Hoe het kan dat mannen vrouwen met high heels zoveel interessanter vinden is volgens de onderzoekers simpel: mannen vallen op vrouwelijke, seksueel zelfverzekerde vrouwen. Ook lijkt een vrouw langer en zijn de spieren van benen en kont meer aangespannen op hakken. Ga je dus op pad om mannen te versieren, vergeet dan vooral de hakken niet. Mannen kunnen het echt niet weerstaan.

Bron