Wetten over naaktheid van over de hele wereld

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wil je graag ergens wonen waar je naakt mag wandelen? Verhuis dan naar Los Angeles. Ben je juist helemaal geen fan van al die naaktheid en draag je zelfs thuis het liefst minstens 6 lagen kleding? Verhuis naar Singapore. Wij hadden geen idee dat er zoveel wetten met betrekking tot naaktheid bestonden! Lees je mee?

1. Zo mag je in Los Angeles in je nakie van de natuur genieten als je gaat wandelen. Niks wandeloutfit, gewoon lekker puur natuur met de natuur. Eén tip: vergeet je wandelschoenen niet.

2. In Singapore zijn ze juist niet zo blij met naaktlopers. Zelfs in je eigen huis is het niet toegestaan om in je adamskostuum rond te lopen. Dit wordt namelijk gezien als pornografie. Als de politie je snapt riskeer je 3 maanden in de gevangenis of een boete van zo’n $2000. Volgens de wet is het alleen verboden als het publiek je kan zien, maar in Singapore kun je door slechts een raam al publiek krijgen…

3. Die sexy tops waar je een slight underboob in hebt? Die kun je dus niet aan naar Cleveland (VS), want daar is elke minimale aanwezigheid van een underboob streng verboden.

4. In New York City vinden ze borsten daarentegen wel prima, vrouwen mogen hier gewoon met ontbloot bovenlijf rondlopen. Zolang het maar niet je werk is…

Bron