Piemels kijken: zijn vrouwen net zo voorspelbaar als mannen?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het regent de laatste tijd video's over mannen en vrouwen die willen bewijzen hoe de andere sekse zich gedraagt op straat. Het begon allemaal met de vrouw die door New York liep en filmde hoe ze belaagd werd door mannen die seksueel getinte opmerkingen maakten. Die video werd veel besproken, nagedaan en breder getrokken, zoals bijvoorbeeld in deze video die laat zien hoe mannen zich gedragen rondom een dronken vrouw.

Mannen besloten te bewijzen dat vrouwen net zo erg kunnen zijn (maar goed, dat hebben we ook nooit ontkend) en bedachten het ‘Crotch Cam Social Experiment’. Een man stopte een enorme sok in zijn broek en filmde hoe vaak vrouwen naar zijn kruis keken. Uiteindelijk komt de teller best hoog te liggen, wat een viezeriken zijn die vrouwen toch!

Wanneer wij kijken naar de sok die in de broek gestopt is begrijpen we de starende blikken van alle vrouwen wel, hij is e-norm… De vraag is dus maar of het echt een goed uitgevoerd sociaal experiment is, maar leuk om de video te kijken is het zeker.