Jongen zoekt naamgenoot van ex en VINDT haar – ze gaan nu samen op wereldreis

Reizen door Vrouwen redactie

Een aantal weken geleden werd de oproep van de Canadese Jordan wereldnieuws. De 28 jarige jongen zou op wereldreis gaan met zijn vriendin, tot de relatie plotsklaps over was. Hij wilde het vliegticket van zijn ex niet verspillen en deed een oproep. Het meisje dat dezelfde naam had als zijn ex mocht met hem mee op wereldreis. De enige voorwaarden waren dus dat de vrouw Canadees moest zijn en Elizabeth Gallagher moest heten, zodat ze zonder problemen met het vliegticket kon reizen. Samen zouden ze op 21 december op het vliegtuig stappen en in een maand naar Parijs, Milaan, Praag, Bangkok en New Delhi reizen.

Lees hieronder verder -->

Maar liefst achttien vrouwen met daadwerkelijk de juiste naam reageerden op de oproep, en uiteindelijk was Elizabeth Gallagher de gelukkige. De 23-jarige student is hartstikke blij dat ze meekan, omdat ze altijd al wilde reizen. Hoewel het heel bijzonder is om met een vreemde op vakantie te gaan, hebben Jordan en Elizabeth wel al uren gepraat aan de telefoon. Omdat dat klikte wist Elisabeth dat op reis gaan de goede beslissing was. Haar vriend (want ja; ze heeft een relatie) is er iets minder blij mee - ze gaat tenslotte met een onbekende jongen op vakantie - maar vindt het wel leuk dat ze haar droom kan waarmaken.

Nog een bijzondere uitkomst: Jordan was zo geroerd door de mails die hij kreeg van verschillende mensen, dat hij een stichting opzet voor mensen die niet het geld hebben om op vakantie te gaan. Deze stichting heet A Ticket Forward. Eind goed, al goed dus. Maar eerst op vakantie.

Bron