Vrouwen kopen positieve zwangerschapstest om man bij zich te houden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vrouwen kunnen soms helemaal opgaan in het idee van een perfecte relatie. De man is gevonden, samen is er een huisje gevonden en er is een hond bijgekomen. Huisje boompje beestje zou je denken. Maar wat als die ideale vent nou besluit om zijn koffers te pakken en uit de relatie stapt. Dan is voor sommige vrouwen de laatste methode om hem bij zich te houden zwanger worden. In principe is dat niet heel erg moeilijk, we weten allemaal hoe dat moet. Dringt de tijd echter en is er ‘geen tijd om te wachten’, dan kan er altijd nog een positieve zwangerschapstest gekocht worden op internet.

De handel in positieve zwangerschapstesten is booming. Verschillende vrouwen verkopen via de site Greglist.com hun zwangerschapstesten. Je hebt er al één in huis voor 15 dollar. De beschrijvingen liegen er ook niet over:
'I have positive pregnancy test for those of you who need a little help holding onto your man through the holidays, shoot me a message for $20 each.'

Wat de vrouwen daarna doen is een groot raadsel. Echt zwanger worden, een miskraam faken of toch eerlijk opbiechten dat ze keihard gelogen hebben? Schijnbaar werkt het, want in 2013 zijn er ook veel positieve testen verkocht. Of een man uiteindelijk blijft hangen is maar de vraag, maar met zo’n stunt wordt het in ieder geval een onvergetelijke kerst.

Bron, Thinkstock