2014 in video's

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het is alweer bijna zover, 2014 loopt ten einde en 2015 staat voor de deur. De jaren gaan veel te snel, maar gelukkig is er nog tijd over om terug te kijken op het afgelopen jaar. En wat is er nou leuker om dat te doen dan met video’s? Onderstaande filmpjes zijn allemaal gemaakt met de meest bekeken en gedeelde Youtube video's van het afgelopen jaar. De muziek, de ervaringen, alles komt voorbij. Ook heeft Google een video gemaakt over de meest gezochte onderwerpen dit jaar. Tijd voor een laatste blik terug voor we het jaar afsluiten en (hopelijk) weer iets wijzer 2015 ingaan.

Youtube rewind: turn down for 2014

Elk jaar maakt Youtube een rewind video met de meest bekeken en spraakmakende video’s verwerkt in één clip. Een heleboel beroemde youtube vloggers komen voor in de video, evenals de Ice bucket Challenge, Spiderdog, Conchita Wurst, Frozen, en heel veel meer internet hits van afgelopen jaar.

Best of web 7

233 video’s gemonteerd tot 6,44 minuten viral waanzin. Deze video is gemaakt door Luc Bergeron en heet Best of Web7. Deze video laat vooral zien hoeveel er op het internet gegooid wordt.


Pop Danthology 2014

Daniel Kim maakte een mash-up van de 68 grootste hits van 2014. Elke keer zijn er twee of meer liedjes door elkaar te horen.

Google - Year in Search 2014

Hoewel dit natuurlijk een verkapte reclame voor Google is, krijgen we wel een kijkje in een aantal van de meest gezochte onderwerpen van 2014. Kan jij je nog herinneren wat het meeste indruk op je gemaakt heeft?