Kindsterren toen en nu

Celebs door Vrouwen redactie

Terwijl sommige beroemdheden maar niet ouder lijken te worden (misschien door de botox?) zijn anderen juist wel heel erg veranderd. Voor kindsterren geldt dat natuurlijk helemaal, zij zijn begonnen op jonge leeftijd en veranderen razendsnel. Zo ziet Kirsten Dunst er nog precies hetzelfde uit, maar is Jonathan Lipnicki bijna niet meer te herkennen.

Hij is misschien wel de bekendste kindster ooit: Macaulay Culkin. Als 10-jarige jongen speelde hij in Home Alone, en twee jaar later in Home Alone 2. Macaulay kwam meerdere malen in het nieuws door drugsgebruik, en zou op zijn 14e al zijn eerste burn-out gehad hebben. Toen stond zijn vermogen op 17 miljoen dollar.

Nicholas Hoult speelde in 2002 samen met Hugh Grant in de film About A Boy. Daarna is hij verder gaan acteren, en hij speelde recent mee in de nieuwste X-Man film. Ook gaat de roddel dat hij afgelopen maanden gedatet heeft met Kirsten Steward.

Kirsten Dunst is als jong meisje al te zien in de film Jumanji, en was sindsdien te zien in meerdere grote films zoals Spider Man en Marie Antoinette.

Hoewel vaak over Kristen Stewart wordt gezegd dat ze niet kan acteren, bewijst ze het tegendeel in haar eerste grote film: Panic Room. De actrice is het meest bekend van de Twilight serie en haar relatie met ondertussen ex-vriend Robbert Pattinson. Sindsdien worden alle ins en outs van haar liefdesleven op de voet gevolgd door de media.

Lindsey Lohan, wat moet daar nog over gezegd worden? Ooit de favoriet van iedereen, nu wordt ze door de media als uitschot behandeld door haar vele bezoeken aan afkickklinieken en aanrakingen met de politie.

Abigail Breslin was op 10-jarige leeftijd al te zien in de film Little Miss Sunshine, en werd overspoeld met prijzen. De actrice speelt graag serieuze rollen en lijkt niet te bezwijken onder de aandacht die ze krijgt. Op dit moment is Abigail 18 jaar.

De naam Jonathan Lipnicki zegt je misschien niet direct wat. Hij speelde de hoofdrol in Stuart Little en The Little Vampire. Inmiddels is Jonathan 24 jaar.

Bron foto's: Reporters