Man heeft twee werkende penissen en schrijft boek

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wanneer we dachten dat we niets gekkers konden tegenkomen op het internet, worden we weer verbaasd door een vreemder dan vreemd verhaal. In dit geval werd het vreemde verhaal een boek, dat op 25 december uitgekomen is. Het onderwerp? De ervaringen van een man met twee werkende penissen.

Het begon allemaal een jaar geleden, toen DDD (dat staat voor Double Dick Dude) een topic opende op Reddit. Hij schreef daarbij: ‘Ik ben een man met twee penissen. Vraag me alles wat je wilt weten. FAQ: Beide zijn 100% functioneel. Ik ben geboren met een aandoening genaamd Diphallia. Ik heb geen vergroeid stuk tweeling, het is niet genetisch of erfelijk. Met zowel mannen als vrouwen heb ik seks gehad.’

De Amerikaanse man van 45 spendeerde 48 uur om alle brandende vragen te beantwoorden, en bewees zijn conditie met een foto. Volgens hem heeft één op de zes miljoen jongens twee penissen. Vaak is er maar één die goed functioneert of groeit en vaak wordt de tweede dan ook verwijderd. DDD verklaart ook dat de penissen afzonderlijk van elkaar een erectie kunnen krijgen en kunnen klaarkomen.

Maar waarom het boek? DDD zegt dat hij anderen die ‘anders’ zijn een hart onder de riem wil steken, en legt dan ook veel uit over de pesterijen die hij moest doorstaan in zijn jeugd. Ook verklaart hij met meer dan 1000 mannen en vrouwen naar bed te zijn geweest.

Bron, bron