Briljante pizza met Oreo, Rolo en Nutella

Eten door Vrouwen redactie

Is er iéts beter dan het uitlepelen van een pot Nutella, gewoon met een eetlepel, zittend op het aanrecht? Jawel, en dat is deze chocoladepizza waar niet alleen Nutella op zit, maar ook nog eens Rolo en Oreo’s met witte chocolade in verwerkt zijn. Dit knappe staaltje receptenbedenkerij komt van Jenny en Jelmer, beide fitnessbloggers. Dat zou je niet zeggen als je deze taart bekijkt, dat fitness verhaal, maar wacht maar tot je hun foto's op Instagram ziet.

Goed, terug naar de taart, die slechts een luttele 3883 kilocaloriëen bevat - wat betekent dat een gemiddelde vrouw na het eten van dit monster twee dagen lang niets hoeft te eten.

Benodigdheden:

1 pizzabodem (zonder saus)
4 eetlepels Nutella
Een doos van 12 stuks White Choc Oreo
3 rollen Rolo
100 gram witte chocolade

Spiek voor de bereidingswijze op Jelmerdeboer.nl.

Wil je meer lezen van Jelmer? Hij schreef een boek over afvallen: 10 redenen waarom je nog steeds niet afvalt. Toen bakte hij samen met Jenny te vaak dit soort chocoladepizza’s en schreef hij een tweede boek: Nog 10 redenen waarom je nog steeds niet afvalt. Daarin staat dus waarom je niet afvalt, en waarom dat het aan je eigen gebrek aan een ruggengraat ligt. Niet aan je hormonen, niet aan je genen, en niet aan de grote boze voedselindustrie. Bestellen kan hier. Aanrader!