Het geheim om jong te blijven? Daten met veel jongere mannen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Laila Gledhill begon haar liefdesleven op een vrij ‘normale’ manier. De Britse trouwde op haar 27e en was veertien jaar lang gelukkig met haar man Marcus. Toen hij haar plots verliet voor een veel jongere, langere en slankere vrouw besloot ze het roer om te gooien. Ze besefte zich dat er jongere mannen waren die haar en haar leeftijd zouden waarderen. Twee weken later ontmoette ze een legerofficier, David genaamd. David was 21 jaar oud en stal Laila’s hart.

Ondertussen had haar ex-man spijt van zijn actie, en smeekte haar hem terug te nemen. Dat deed ze niet. Vijf jaar lang datete ze met David, maar omdat zijn ouders tegen het leeftijdsverschil waren verbraken de twee hun relatie. Sindsdien heeft Laila alleen maar jongere mannen en vriendjes gehad. Ze zegt zelf nog zoveel aandacht te krijgen door haar zelfverzekerdheid. Jongere vrouwen verlangen volgens haar veel meer en zijn daarom minder sexy.

Op 55-jarige leeftijd ontmoette ze haar nieuwe vlam, die 28 jaar oud was. Twee jaar lang waren ze verloofd, tot Laila erachter kwam dat haar vriend op datingssites berichten stuurde aan andere oudere vrouwen. Alweer een relatie die op de klippen liep. De datingsite waarop haar ex-vriend haar bedroog, is nu de bron van verschillende dates en relaties die de nu 61 jarige Laila heeft. Wel met jongere mannen natuurlijk.

Bron, bron