Lara Stone krijgt doodsbedreiging van Beliebers om Calvin Klein campagne

Celebs door Vrouwen redactie

Je zou denken dat fans van Justin Bieber blij zouden zijn met hun idool in ondergoed voor Calvin Klein. Helaas is niets minder waar, de beliebers zijn zelfs boos. Boos op Lara Stone, die naast Justin figureert in de campagne, en boos op de beeldbewerkers van het modemerk. Wie had dat nou verwacht?

Het Nederlandse topmodel Lara Stone wordt met de dood bedreigd en kreeg via social media verschillende afkeuringen naar haar hoofd geslingerd. Ze wordt bedreigd door de bloeddorstige fans omdat die niet kunnen aanzien dat ze halfnaakt poseert met 'hun' Justin. Naast campagnebeelden is er ook een video verschenen waarin de twee elkaar innig omhelzen en strelen - alles voor de foto, natuurlijk.

Maar dat is nog niet alles, ook hebben de beliebers heel wat aan te merken op de blote bast van Justin. Volgens hen zou zijn buik gephotoshopt zijn. Op de foto’s heeft Justin inderdaad een gespierdere buik dan in de video en zijn buikharen ook plots verdwenen. Is Justin eindelijk gespierder, is het weer niet goed...

Deze foto krijgt het meeste commentaar omdat Justin 'te gespierd' gemaakt zou zijn.

De video krijgt veel commentaar omdat veel van dit soort beelden die elkaar opvolgen. Beliebers kunnen het niet aanzien dat Lara Stone aan 'hun' Justin zit.

Bron,bron